Aromaterápiás párologtató LED fénnyel, távirányítóval / 300 ml

5 290 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 6 199 Ft 15%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: BivinMarket.hu
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 2 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XIII. kerület)

Aromaterápiás párologtató LED fénnyel, távirányítóval / 300 ml
Aromaterápiás párologtató LED fénnyel, távirányítóval / 300 mlAromaterápiás párologtató LED fénnyel, távirányítóval / 300 mlAromaterápiás párologtató LED fénnyel, távirányítóval / 300 ml  
Nem csak a szoba levegőjének párásítására, de aromaterápiára is éjszakai fénynek is kiváló választás ez a távirányítós diffúzor.

A modern technológiát és az újszerű formatervezés előnyeit ötvözi ez a tetszetős készülék, ami nem egyszerűen csak praktikus, de a szobánk díszévé is válhat.

Használata nagyon egyszerű: hálózati áramról üzemel, így csak csatlakoztatnunk kell a mellékelt töltővezeték segítségével konnektorhoz, majd a 300 milliliteres tartály tiszta vízzel feltöltenünk. Pár csepp aroma v. illóolaj adagolása után majd kiválasztanunk a megfelelő porlasztó és világító üzemmódot. A MIST/TIME feliratú gomb egyszeri megnyomására a lámpa bekapcsol, a diffúzor pedig működésbe lép. Másodszori megnyomásra váltakozó üzemmódba kapcsol, 10 másodperces intervallumokban ki-, majd bekapcsol. Harmadik nyomásra kétórás, negyedikre négy órás üzemidőt választhatunk. Az ötödik nyomásra a készülék kikapcsol. A LIGHT feliratú gombbal különféle világítási módok közül választhatunk. Mindezeket a funkciókat a mellékelt távirányító segítségével is kiválaszthatjuk.

Főbb jellemzői:

Méret: 13.3 x 13.3 x 10 cm
Teljesítmény 12 W
Ultrahang frekvencia: 2.4 MHz
Tartály kapacitása: 300 ml
Aromaterápiás párologtatás

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 490 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate