Alumínium hőszigetelő, hőtükör fólia + konyhai védőalátét fiókokba, szekrényekbe

1 490 Ft

Eredeti ár:2 990 Ft Kedvezmény:-50%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Bportal
  • Szállítási díj: 995 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (VII. kerület)
Alumínium hőszigetelő, hőtükör fólia + konyhai védőalátét fiókokba, szekrényekbe
  Alumínium hőszigetelő, hőtükör fólia + konyhai védőalátét fiókokba, szekrényekbeAlumínium hőszigetelő, hőtükör fólia + konyhai védőalátét fiókokba, szekrényekbeAlumínium hőszigetelő, hőtükör fólia + konyhai védőalátét fiókokba, szekrényekbeAlumínium hőszigetelő, hőtükör fólia + konyhai védőalátét fiókokba, szekrényekbeAlumínium hőszigetelő, hőtükör fólia + konyhai védőalátét fiókokba, szekrényekbe    
Jó hőszigetelő és párazáró, nagyszerűen védi a konyhai felületeket, a vízlepergető aluborítás tisztítása pedig gyerekjáték!

Ez a 2 méter hosszú, 60 centiméter széles fényvisszaverő fólia többféleképpen is használható, így a ház bármely pontján nagy segítségedre lesz.

Alkalmazhatod hőszigetelő, hőtükör fóliaként a radiátorok mögött és a szőnyegek alatt - így akár 5-10%-os energiamegtakarítás is elérhető! -, védőfóliaként a konyhában, vagy épp alátétként piknikezés, kirándulás során!
Tudtad, hogy a radiátorok által kibocsátott hő viszonylag nagy részét a fal veszi fel? Ha a radiátorok és a fal közötti területet hőtükör fóliával béleled ki, ez a hőenergia visszaforgatható a szoba levegőjének fűtésére ? ez pedig számokban és forintokban mérhető változásokat okoz majd a gázszámládon! Az optimális hatás érdekében érdemes a ház minden egyes radiátorát hőtükör fóliákkal felszerelni.
A konyhában is nagyszerű segítséget nyújt: használd alátétként a szekrényekben, a fiókokban vagy a konyhapulton - a vízlepergető felület tisztítása gyerekjáték! Ollóval, éles késsel könnyedén méretre szabható, így a célfelület mérete semmiképp nem jelent akadályt.
Piknik, kerti parti a láthatáron, de nem tudod, mire tedd az ételeket, italokat? Ez sem probléma, összetekerve ugyanis könnyedén magaddal viheted a fóliát akár a kirándulásra is, leterítve pedig maximális védelmet és higiéniát biztosít mind az ételek és italok, mind a letakart felület számára.

Tulajdonságok

alkalmas radiátorok, szőnyegek hőszigetelésére, konyhai vagy szabadtéri védőalátétként
jó hőszigetelő és párazáró képesség
a radiátor hátsó része által kibocsátott hőt is a szoba felé irányítja
elhelyezésekor ügyelj arra, hogy az alumíniumborítás a radiátor felé nézzen
akár 5-10%-os energiamegtakarítás
vízlepergető felület
könnyedén tisztítható
mérete: 200 × 60 cm (méretre vágható)

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 db - 995 Ft 1 380 Ft
Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
  3. Készpénz
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate