Allyag ultrahangos hideg párásító

3 980 Ft

Eredeti ár:6 990 Ft Kedvezmény:-43%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Deverdics Raimond
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 1 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Bicske

Allyag ultrahangos hideg párásító

Megjegyzés: Ezután fordítsa fejjel lefelé a tampont és helyezze vissza. Meg kell győződnie arról, hogy mindkét vége teljesen telített.

-Kis ördög stílusú dizájn: A Kis Ördög párásító hordozható és kis méretű, nagyszerű a hálószobába, vagy a babaszobába, segít könnyebben lélegezni, bárhol is van, otthontól az irodáig. 
-Csendes működés és USB-áramellátás: Szuper csendes mini párásító,  28 dB, ami csendesebb, mint egy könyvtár, így tökéletes alvást biztosít. Az USB tápcsatlakozóval pc laptopdal és power bankkal töltheti fel.

-Időzítő beállítása és páramentesítés: 200 ml-es űrtartalom - 8 órás folyamatos permetezési mód használható, 5 óra elteltével automatikusan bezár / 16 órás szakaszos permetezési mód használható, 10 óra után automatikusan bezáródik, könnyen beállítható a köd sebesség szintje, ideiglenesen enyhítse a köhögést, a torok kiszáradását, az allergiát.

-7 színű éjszakai fény és 2 megvilágítási mód: 7 színű LED éjszakai fény több választási lehetőséget kínál kedvenc színének megtalálásához, nyugtató fényt nyújt a maximális kikapcsolódás érdekében. Hosszan nyomja meg a gombot a 7 színű lámpa kinyitásához, a második hosszú lenyomásával rögzítse az egyszínű fényt, a harmadik hosszú megnyomásával kapcsolja ki a fényt (ezzel a ciklussal). Használható halloween fényekhez és kültéri / beltéri halloween dekorációkhoz, vagy halloween party dekorációkhoz is.

-Intelligens Cool Mist technológia: A vizet finom köddé változtatja, amely rövidebb idő alatt nagyobb területen elterjed, automatikusan fenntartva az egészséges páratartalmat. Tökéletes hálótermek, nappali, íróasztal, asztallap, éjjeliszekrény vagy csecsemő hálószobája számára.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 1 490 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate