Adler AD2175 Sonic 30000vpm IPX7 Vízálló elektromos fogkefe

7 590 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 8 500 Ft 10%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Gravicom Trading
  • Szállítási díj: 1 890 Ft-tól
  • Szállítási idő: 1 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (IV. kerület)

Adler AD2175 Sonic 30000vpm IPX7 Vízálló elektromos fogkefe - 6 db fogkefe fej csomag ajándék


Adler AD2175 Sonic 30000vpm IPX7 Vízálló elektromos fogkefeAdler AD2175 Sonic 30000vpm IPX7 Vízálló elektromos fogkefeAdler AD2175 Sonic 30000vpm IPX7 Vízálló elektromos fogkefeAdler AD2175 Sonic 30000vpm IPX7 Vízálló elektromos fogkefeAdler AD2175 Sonic 30000vpm IPX7 Vízálló elektromos fogkefe

Fogkefe típus

 Szónikus

Fogkefe frekvencia

 30000 mozgás/perc

Automatikus kikapcsolás

 Igen

Sebességfokozatok

 3 fokozat

Tápellátás

 Akkumulátor

Vízálló

 Igen

Működési idő

 1 óra

Feltöltési idő

 12 óra

Védelmi jellemzők

  • Vízálló: IPX7

Speciális tulajdonságok

  • 30 másodperces emlékeztető
  • 2 perc után automatikus kikapcsolás

Termék szín

 Fehér

Csomag tartalma

 2 db fogkefe fej, 2 db fedő, indukciós töltő

Anyag

 Műanyag


Az AD 2175 szonikus fogkefe lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan megszabaduljon a fogak elszíneződéseitől és a lepedéktől, emellett gondoskodik ínyünk és nyálkahártyánk állapotáról. Nagyon hatékony szájhigiéniát biztosít. A készülék hatalmas előnye a percenkénti 30 000 pulzáló mozdulat, amellyel akár 7-szer több foglepedéket távolíthat el, mint egy kézi fogkefével, vagy akár egy elektromos fogkefével. A kefe vízálló, így nyugodtan használhatja az utasításoknak megfelelően anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy nedves kézzel ér hozzá a készülékhez. A készlet két cserélhető fejet, indukciós töltőt tartalmaz.

Ma már a megfelelő szájhigiéniáról való gondoskodás meglehetősen egyszerű. A modern technológiának köszönhetően olyan innovatív megoldásokat használhatunk, mint az ADLER AD 2175 szonikus fogkefe. Ez a készülék lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan távolítsa el a lepedéket és az elszíneződéseket a fogakról. Egy használat után senki sem akar majd visszatérni a hagyományos fogkeféhez!

Egy modern fogkefemodell.

A fogkefegyártók egymást múlják felül az új dizájnban. Évek óta vásárolhatunk elektromos fogkeféket, amelyek nagyon népszerűek a felhasználók körében. A kézi fogkeféknél hatékonyabbnak tartják őket, ha a lepedék és az elszíneződések eltávolításáról van szó a fogakról. Az utóbbi időben az ilyen technológia rajongói körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szonikus fogkefe, amely hanghullámos technológiát használ munkája során. A hullámok a kefefejből érkeznek, és a sörték végétől több milliméteres hatótávolsággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy egy ilyen termék használatával a nehezen hozzáférhető helyekre is eljuthatunk. Olyan helyeket is gondozhatunk, amelyeket korábban nem tudtunk elérni, még az elektromos fogkefe más modelljeivel sem. Ezt a működési módot azok is értékelni fogják, akiknek nyálkahártya- vagy ínyproblémáik vannak, mivel nagyon érzékenyek.

Szonikus fogkefe - miért érdemes használni?

A másik dolog, ami megkülönbözteti a szónikus fogkefét az elektromos fogkefék más modelljeitől, az a mozgás, amelynek köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyekről is eltávolíthatjuk a lepedéket. Az általunk javasolt modell 30 000 vpm sebességet kínál, amivel gyorsan és pontosan gondoskodhat a fogak tisztaságáról. Három működési mód közül is választhatunk: tiszta, érzékeny vagy masszázs. Nem kell aggódnunk, hogy a kefemozgások túl intenzívek lesznek ínyünk számára. A kényelmünk érdekében ez a fogkefemodell 2 perces automatikus kikapcsolással és 30 másodperces emlékeztetővel lett felszerelve. Ezek lehetővé teszik a munka ellenőrzését és a fogorvosok által ajánlott előírt fogmosási idő betartását. A készlet két cserélhető fejet és egy induktív töltőt tartalmaz. Ráadásul a kefe vízálló, így biztonságosan használható a fürdőszobában, közvetlenül zuhanyzás után vagy gyermekek által.


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 890 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate