8 részes spicc gyűrű készlet

1 699 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 2 490 Ft 31%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: BOBO DEAL
  • Szállítási díj: 1 690 Ft-tól
  • Szállítási idő: 6 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (III. kerület)
8 részes spicc gyűrű készlet

- "Kötelező tartozék" - Mindíg legyen a dobozban, mert soha nem lehet tudni, mikor lesz rá szükség

- A készlet 8 különböző méretű spiccet tartalmaz, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen botra való van a készletben

 

Ugye minenkivel előfordult már, hogy sorra dobáljuk el a szerelékeket, és nem tudjuk, hogy miért szakad el folyton a damil. 
Pedig egyszerű. A spiccgyűrűnkben található porcelán megsérült, elrepedt, kitörött belőle egy darab, vagy esetleg teljesen kiesett belőle a porcelán. Ilyenkor a damil az érdes, esetenként éles felületen csúszva, sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, így pillanatok alatt elhasználódik, sérül, majd elszakad. Ilyenkor bizony le kell cserélnünk a spiccgyűrüt a boton.

De vegyük a legrosszabb esetet, amikor véletlenül odaütjük a spiccet a kőhöz, stéghez, vagy bármi egyébhez, aminek hatására kiesik a komplett porcelán a gyűrűből. Na ilyenkor az adott bottal be is fejezhetjük a horgászatot.

Hacsak nem...

Hacsak eszünkbe nem jut, hogy nem is olyan régen, beszereztünk egy univerzális spicc gyűrű készletet, ami ott lapul a dobozunk mélyén, pontosan az ilyen esetekre.  Micsoda szerencse! :)

A spicc gyűrű cseréjét mi magunk is pillanatok alatt elvégezhetjük, mindössze pillanatragasztó, egy öngyújtó és egy spicc gyűrű kell hozzá.
A boton levő(sérült/cserés) spicc gyűrű szárát óvatosan melegítsük meg az öngyújtó lángjával. Ilyenkor az eredetileg használt ragasztóanyag felpuhul. Ekkor a gyűrűt egy határozott mozdulattal - akár egy fogóval, akár valamit a gyűrűbe akasztva - húzzuk le a bot végéről.
Ezt követően távolítsuk el bot végén maradt ragasztót, majd vékonyan kenjük be pillanatragasztóval. Ezt követően helyezzük rá az új spiccet, majd hagyjuk állni néhány percet, amig megköt a ragasztó.

És a horgászbotunk máris használatra kész...

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 690 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate