5 alkalom denevérpados nyújtás + testmonitoros felmérés a KingRay Egészség és Oktató Központban

4 990 Ft

Eredeti ár:7 500 Ft Kedvezmény:-33%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: kasakoner
  • Szolgáltató helye: Budapest (VIII. kerület)
5 alkalom denevérpados nyújtás + testmonitoros felmérés a KingRay Egészség és Oktató Központban
7.500 Ft helyett 4.990 Ft - ért!

Lényege a gerinc, a csípő és a térdízület nyújtása. A csigolyákat összekötő kis ízületek subluxatiója megszüntethető, szalag- és izomzsugorodások, izomgörcsök, kontraktúrák oldása várható. Ha az ízületek elkezdenek kikopni, a csigolyák összenyomódnak, nem kényelmes már sehogy sem.

A denevérpad egy speciális gravitációs gerincnyújtó orvosi eszköz. Működési elve agyon egyszerű,  biztonságos, és gyors megkönnyebbülést, a fájdalmak enyhülését hozhatja. A test és a gerincoszlop gépi erővel kerül olyan helyzetbe, amelyben a gerinc ízületei és annak izomzata megnyúlnak. A vérkeringés megélénkül,  az ízületi folyadék nagy mennyiségben pótlódik. A porckorongok és a csípő egyaránt felfrissülnek.

Bár talán elsőre furcsa ötlet lehet fejjel lefele lógni, de érdemes kipróálni, mert a padon töltött idő alatt a gerincoszlopot támogató izomzat ellazul, a porckorongokra helyeződő nyomás helyett vákuum keletkezik. A szívóhatás az egészséges irányba készteti a porckorongsérveket, így a becsípődött idegek ki tudnak szabadulni. Ettől a hát- és derékfájás csillapodik, a végtagokba kisugárzó fájdalom, végtagzsibbadás enyhül, vagy megszűnik.

Gerincferdülés esetén is sokat segíthet ez a kezelési forma. 

 

Ajánlat felhasználható : 2020. január 31-ig

!FIGYELEM!
Az előzetes bejelentkezés mindenképp szükséges, melyet megtehetsz minden hétköznap 10-18 óráig, a megrendelést követően érkező vásárlási tájékoztatóban szereplő elérhetőségek valamelyikén

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Fizetés bankkártyával SimplePay
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate