3D nyomtató toll + 30 db x 3 méter 3d filament

10 490 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 10 990 Ft 4%

Kívánt mennyiség:

 • Eladó: Fehér Balázs
 • Szállítási díj: 1 900 Ft-tól
 • Szállítási idő: 5 munkanap
 • Szállítás módja: Futárszolgálat
 • Áru helye: Kazincbarcika

3D nyomtató toll + 30 db x 3 méter 3d filament

A 3D nyomtató tollak óriási népszerűségre tettek szert az utóbbi időben. És nem csoda! Nagyszerű módja annak, hogy eredeti műalkotásokat készítsen szokatlanabb módon, mint a zsírkrétával való egyszerű rajzolás. És a saját 3D-s figurák elkészítése is nagyon hívogató!

MILYEN PATRONOKAL KELLENEK A 3D TOLLHOZ?
Ezzel a termékkel probléma nélkül használhatja a két legnépszerűbb izzószálat, az ABS-t és a PLA-t. Mindegyik más-más hőmérsékleten működik, de ennél a nyomtatónál ez nem jelent problémát - a kijelzőn a izzószálgyártó ajánlásai szerint állíthatjuk be a megfelelő hőmérsékletet.

Az izzószál-nyílás szabványos átmérője 1,75 mm, így nem korlátozódnak arra, hogy csak egy specifikus gyártót válasszanak, ha új patront szeretnének vásárolni.

KÉNYELMES HASZNÁLAT!
Az automatikus adagolás funkció lehetővé teszi nagy és fejlett műalkotások készítését anélkül, hogy szükségtelenül fárasztaná az ujjait egy gomb folyamatos megnyomásával. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a "rajzra" koncentráljon!

Az LCD kijelző pontosan mutatja, milyen hőmérsékletre melegszik fel a fűtőtest. A mellette lévő gombok segítségével állíthatja be - így sokkal könnyebben kiválaszthatja a használt izzószálnak megfelelő hőmérsékletet!

A nyomtató hegye működés közben magas hőmérsékletet ér el. Hogy ne érjen hozzá véletlenül, amikor befejezte az alkotást, egy speciális állványt is mellékeltünk, amelybe kényelmesen belehelyezheti a 3D tollat ??és hagyhatja kihűlni.

A termék tápellátását egy speciális, 1 méter hosszú, USB-csatlakozóban végződő kábel biztosítja - így bármilyen adapterre csatlakoztathatod, és bárhol kényelmesen használhatod!

MIT LEHET KÉSZÍTENI A 3D TOLLAL?
A 3D toll tökéletes lesz gyönyörű és minden bizonnyal egyedi alkotások készítéséhez. Remek lesz papírra "rajzolni", de eredeti 3D-s szobrok készítéséhez is alkalmas. Csak a képzeleted szab határt!

A 3D tollal való alkotás nem csak a legkisebbek szórakozása ? a felnőttek is értékelni fogják a kreatív kifejezés eredeti módját!

A készlet összesen 90 méter különböző színű izzószálat tartalmaz, amellyel sok csodálatos alkotást készíthetsz! A fűtőfúvóka pedig 0,7 mm átmérőjű, így remekül alkalmas lesz precíz, apró alkatrészek készítésére is!

FEJLŐDÉS FANTASZTIKUS SZÓRAKOZÁSSAL KOMBINÁLVA!
A 3D-s tollal való ilyen kreatív játék kétségtelenül a kisgyermekek kreativitásának és fantáziájának hasznára válik! Egyre bonyolultabb modelleket kezdenek alkotni, amelyek segítik a térbeli képzelet fejlődését!

Eleinte a "nyomtatás" komoly kihívásnak bizonyulhat! Óriási precizitást és pontosságot igényel. A kihívásokkal teli játékok azonban számos tulajdonságot pozitívan javítanak! A gyerekek később könnyebben rajzolnak, szobrásznak vagy bármilyen más kézi feladatot!


Tartalom:

 • 3D toll
 • Tartó
 • USB kábel
 • Izzószál 3m PLA x 30db (különböző színekben)
 • Tápellátás: USB kábel (tartozék)

Használható szálak típusai: PLA ÉS ABS

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 900 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
 1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate