20000mAh PowerBank Type-C, iPhone, micro USB, USB

3 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 5 700 Ft 30%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

20000mAh PowerBank Type-C, iPhone, micro USB, USB
20000mAh PowerBank Type-C, iPhone, micro USB, USB20000mAh PowerBank Type-C, iPhone, micro USB, USB

20 000 mAh kapacitás
4 porttal rendelkezik: USB-A, USB-C, Micro-USB és Lightning iPhone-hoz
A meglévő USB-A kapcsolatnak köszönhetően a powerbankot számos más végberendezés tápegységeként használhatja
Minden csatlakozás egyszerre használható
A beépített töltőkábelek egyenként 10 cm hosszúak
A beépített 2 LED fényt visz a sötétbe, és így zseblámpaként szolgál

Ez a termék nem csak egy egyszerű kiegészítő a digitális eszközeihez, hanem egy forradalmi megoldás, amely maximális kényelmet és hatékonyságot kínál. A beépített intelligens felismerési feszültségű importált chippel rendelkezik, ami automatikusan felismeri az okostelefonokat, PSP-ket, táblagépeket és más digitális termékeket. Ez a chip gondoskodik a megfelelő töltésről, és mindig biztosítja, hogy az eszközei optimális állapotban maradjanak.

Az elektronikai lapja precíz és megbízható, különféle biztonsági funkciókkal van ellátva. A túltöltés, túlürítés, szivárgás, rövidzárlat és magas hőmérsékleti ellenállás védelme révén a termék képes biztonságosan kezelni az áramellátást, és minimalizálni az esetleges károkat.

A magas minőségű, nagy kapacitású akkumulátorok rendkívül tartósak. A gyors töltési funkciójuknak köszönhetően nincsenek többé hosszú várakozási idők. Emellett az akkumulátoroknak nincs memóriaeffektusa, ami azt jelenti, hogy a töltési ciklusok száma akár 1000-szer is lehet, anélkül, hogy csökkenne az akkumulátor élettartama.

A termék standard USB kimenettel és Micro/Mini USB bemenettel rendelkezik, így egyszerűen és könnyedén hordozható. Kicsi méretének és könnyű súlyának köszönhetően bárhova magával viheti, így többé sosem kell aggódnia az eszközei töltöttségi szintje miatt. Akár úton van, akár munkahelyen, ez a termék mindig kéznél lesz, hogy biztosítsa az áramellátást.

Összefoglalva, ez a termék nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy nélkülözhetetlen eszköz, ami hozzájárul a digitális eszközeinek hosszabb élettartamához és hatékonyabb működéséhez. Tegye meg az okos választást, és tegye még kényelmesebbé a digitális életét ezzel a kiváló termékkel.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate