Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

1+1 HIFU akció! Arc - nyak - dekoltázs + AJÁNDÉK

75 490 Ft

Eredeti ár:250 000 Ft Kedvezmény:-70%

Kívánt mennyiség:

1+1 HIFU akció! Arc - nyak - dekoltázs + AJÁNDÉK - HIFU kezelés arc / nyak / dekoltázsra vonatkozóan
250.000 Ft helyett most 75.490 Ft - ért
és ajándékként 3 alkalom RF kezelés és oxigénterápia

A kezelés második alkalmát felhasználhatja a vendég is, de akár ajándékba is adhatja egy barátnőjének vagy rokonának. Jöjjenek el együtt a kezelésre!

A kezelés nyáron is elvégezhető, ellenben legalább 2 hétig ne érje erős napsugárzás a kezelt bőrfelületet!

A bőr 30-40 éves kor után elveszíti a feszességét és tónusát: először jellemzően a szemhéj ereszkedik meg, majd az áll környéke is csatlakozik hozzá. Ezeket tapasztalva elkezdünk kutatni azon bőrfeszesítési lehetőségek, lifting kezelések után, amelyekkel látszólag visszafordíthatnánk az idő múlását; több-kevesebb sikerrel. A különböző liftinghatást ígérő krémek, pakolások és egyéb "csodaszerek" sokszor nem hozzák a várt eredményt . . .

A kozmetikában valamint az orvoslásban is már régóta alkalmazzák az ultrahangos eljárásokat. A HIFU egy szabadalmaztatott eljárás, mely egyedülállóan képes feszesíteni és fiatalítani a bőrt.
Ez a különleges készülék, a mikro-fókuszált ultrahangot a bőr mélyebb rétegeibe juttatja, azonban nem hagy nyomot a bőrfelszínen. Plasztikai beavatkozás nélkül képes meggyőző eredmény elérésére.

A non-invaziv eljárásnak köszönhetően nincsen felépülési idő, utólagos beavatkozások és arcápolás a kezelések után.
Bőrszíntől, bőrtípustól és kórtól függetlenül, mindössze 60-90 perces kezeléssel természetes eredményt kapunk, melynek hatása évekig tart.


Ez az orvosi tanúsítvánnyal rendelkező készülék, a tökéletes eredmény elérésének érdekében 60-70 °C hőmérsékleten és lokalizáltan a bőr több rétegét kezeli egy időben, anélkül, hogy a csonthártyát érintené.
Más ismert kezelésekkel együtt is kiválóan alkalmazható, de önálló, egyetlen kezelésként is tökéletesen megállja a helyét.
Az eljárás megkapta, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. Hatékonysága, biztonságossága, orvosilag is igazolt.

Ajánlott:
 • Azon személyeknek, akik még nem állnak készen egy plasztikai beavatkozás elvégzésére
 • Fiatalító megoldás azok számára is akik egészségügyi problémáik miatt nem feküdhetnek műtőasztalra.
 • Fiataloknak, megelőző és kiegészítő kezelésként is alkalmazható a bőr megereszkedése ellen.
A kezelés menete:
 • A bőr megtisztítása
 • Ezt követően egy speciális ultrahangzselé felvitele.
 • Végül az előre megrajzolt vonalak nyomán, a megfelelő mélységben és erősségben a bőr stimulálása.

Az alábbi változásokra számíthatunk:

 • Bőrfeszesítés: A szemöldök és a homlok bőre feszesebbé válik, kisimul a "mérges" és a "gondolkodó" ránc
 • A ráncok, és a szem sarkában jelentkező szarkalábak mennyisége és mélysége csökken
 • Csökken a bőr lazaság a szemhéjon - a szemhéj emelkedése folytán "nyitottabb" lesz a szem
 • A szemkörnyék színe világosodik
 • A fókuszált ultrahangnak köszönhetően a toka bőre kevésbé lesz megereszkedett
 • Az arcbőr látványosan feszesebbé és rugalmasabbá válik
 • A nyak, a mellkas és a dekoltázs bőre feszesebbé és kevésbé ráncossá válik
 • Az aknés hegek száma csökken, színük világosabbá válik; a tág pórusok összehúzódnak, a további aknék kialakulásának üteme csökken
 • A nazolabiális redő, azaz az orr széltől a száj szélei felé futó ránc mélysége és láthatósága feltűnően csökken a fókuszált ultrahang jóvoltából
 • Az RF segíti a kollagén termelődést, amely lassítja a bőr öregedését
 • A bőr textúrájának nagyfokú javulása szembetűnő
 • Az Oxigénterápia elősegíti a regenerálódást
A Thermage kezelést oxigénterápiával a Hifu kezelést követően 2-3 héttel érdemes elkezdeni.

HIFU KEZELÉS
A kezelés lényegét, maga a technológia, a Hifu képzi,melyet a gép közvetít. A kezeléshez használt gép, több típusú lehet. Azonban maga a technológia nem képes mindig ugyanazt a bőr mélységet elérni, ahogyan azt a hirdetések ígérik.
A nálunk található Hifu technológia képes közvetíteni a hőenergiát, 1.5, 3 és 4.5 mm-es mélységben is, ezt próbalövéssel igazoljuk. Ezzel a lövéssel ellenőrizhető a technológia "eredetisége", és hatásossága.
A kezelés előtt bárki részt vehet egy konzultáción, ahol bemutatjuk a gépet, elmagyarázzuk a kezelés pontos menetét.

Az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken a kollagén és elasztin termelő fibroblast sejtek aktivitása. A lokális meghatározásnak köszönhetően a koagulációs hőmérséklet stimulálja a kollagén-termelést, mely hatására feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben. Így feszesíti, illetve megemeli a megnyúlt és megereszkedett bőrt, kisimítja és eltünteti a ráncokat, szarkalábakat.
Ezen felül beindítja az elasztin, valamint a fibroblaszt termelődését is, ami még jobban elősegíti a bőr fiatalítását.

Működési elv:
Kényelmes, a páciensek egyedi igényeihez alakítható eljárás.
Ez a szabadalmaztatott képalkotó technológiának is köszönhető, mellyel pontosan meghatározható a bőr azon rétege ahová az energia kerül. Egyértelmű képet nyújt a csonthártya közelségéről, melynek segítségével valós időben pontosan meghatározza a behatolás mértékét. A tartós és hosszú távú eredmény érdekében, három, különböző méretű és mélységekben ható jelátalakító fejjel rendelkezik a készülék. Ennek segítségével maximálisan kielégíthetőek az egyedi igények. Egyedül álló módon szállítja a fókuszált ultrahang energiát, a bőr mély rétegeibe, az erősen fókuszált ultrahang nyaláb energiája eléri a SMAS réteget. (SMAS (Superficialis musculo-aponeuroticus systema), a bőr alatt húzódó mélyebb kötőszövetes réteg.)

A HIFU kezelés időtartama függ a páciens bőrének állapotától, a kezelendő terület nagyságától, de általánosságban elmondható, hogy egy teljes arckezelés általában 2.5 órát vesz igénybe.

Komoly program, ennek megfelelő az eredménye is. Az esetek 90%-ában egyetlen egy kezelés elég a megfelelő eredményhez.

Az azonnali - kezelés után látható eredmények - főként az SMAS réteg thermokoagulációjának, valamint, a szövetek hő hatására történő összeugrásának, megrövidülésének köszönhetőek. A hosszú távú hatás kb. 2-3 hónap alatt alakul ki.

A retikuláris dermisben a fibroblast sejtek aktivitása a stimuláció hatására megnő, több kollagént termelnek, ami átlagosan 1 éves időtartamra biztosítja a rugalmasabb, fiatalosabb arcbőrt.

A bőrt a szakmai protokollnak megfelelően, több mélységben kezeljük:
- az arc és a száj környékét 3 rétegben: először 4,5 mm mélyen, amely a legmélyebbre ható stimuláció, másodszor 3 mm, végül 1,5 mm mélységben a felületi, finom ráncok eltüntetésére.
- a szemkörnyéket azonban csak a 1,5 mm mélyre ható kezelőfejjel lehet kezelni, mert itt nagyon vékony a bőr
- különböző mélységekhez különböző kezelőfejet használunk.


Mellékhatás nem ismert a HIFU kezelésnek, mégis mire kell figyelni?
A HIFU fókuszált ultrahangos kezeléssel látványos és tartós eredményt érhet el a bőrfeszesítés területén, azonban csak akkor, ha megbízható, képzett szakemberrel végezteti el azt; többek közt olyannal, aki minőségi készülékkel dolgozik.
A kezelés előtt 2 héttel ne végeztessünk semmilyen kozmetikai kezelést (pl. mezo, dermapen, rádiófrekvencia, thermage..stb.)
A kezelés után hónapokig szükségtelen bármilyen kozmetikai kezelés

Fájdalmas-e a HIFU fókuszált ultrahangos kezelés?
Miközben az energia átadására kerül, átmeneti jelleggel helyenként a kezelés enyhe szúró/bizsergő érzéssel járhat, ez jelzi a kollagén-építési folyamat kezdeményezését,; bár ennek az érzésnek a mértéke természetesen egyénileg változó, a vendég fájdalomküszöbétől függ. Azok számára, akik nehezebben bírják a fájdalmat, ajánlott fájdalomcsillapítót bevenni a kezelés kezdete előtt egy órával. A fókuszált ultrahangos kezelés az arc kipirosodását, illetve némi ödémát okozhat; ám ezek rövid időn belül elmúlnak.

Mikor nem végezhető el a kezelés?
A HIFU fókuszált ultrahangos lifting kezelés abban az esetben nem végezhető el, ha a kezelendő felületen az alábbiak valamelyike észlelhető:

 • nyílt seb a kezelt felületen
 • aktív vagy fém implantátumok a kezelési területen
 • mechanikai implantátumok
 • keloid (a sarjszövet jóindulatú burjánzása)
 • nagyon súlyos vagy cisztás akné

Mi a teendő a fókuszált ultrahangos kezelés után?
A minél gyorsabb és tartósabb eredmény érdekében a vendégnek a HIFU kezelés után érdemes megfogadnia néhány tanácsot. A beavatkozást követően 1-2 napig ajánlott mellőzni a bőr felmelegedésével járó tevékenységeket (szaunázás, intenzív testedzés, kemény fizikai munka). Mellőzze a bőrradírt és a halványító készítményeket. Lehetőleg szedjen napi 2000 mg C-vitamint (amely támogatja a kollagén újraépülését), és igyon nagy mennyiségű (2-3 liter) folyadékot. Ha mindezeket betartja, a HIFU kezelés látványos eredményét garantáltan sokáig élvezheti!

A kezelés második alkalmát felhasználhatja a vendég is, legalább 3-4 hónap eltelte után, de akár arra is lehetősége lenne, hogy egy barátnővel vagy rokonával jöjjenek el a kezelésre.

Kedvezmény felhasználható: 2018. október 31-ig

Fizetni lehetséges:

 • ELŐRE UTALÁSSAL
 • SZEMÉLYESEN

A Lealkudtuk.hu szabályzata szerint a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információk a megrendelés után 24 h belül az e-mail címre kapott 'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' című e-mailben lesz megtalálható!

A beváltáskor kérjük hozd magaddal (jegyezd fel) a megrendelés után e-mailben kapott MEGRENDELŐI AZONOSÍTÓSZÁMOT (termék kódot).
Csak erre, és a megrendeléskor megadott név bemondására lesz szükséged az érvényesítéshez!

Kezelések várható időtartama:
 • Szemkörnyék: kb 20 -30 perc
 • Szarkaláb: kb 15 perc
 • Toka: kb 45 perc
 • Teljes arc: kb 1 - 1,5 óra
 • Teljes arc + toka: kb 1 - 1,5 óra
 • Teljes arc + toka + nyak: kb 1,5 - 2 óra
 • Teljes arc + nyak + dekoltázs: kb 2 - 3 óra

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate