Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

PRK lézeres látásjavítás a Budai Szemészeti Központ jóvoltából!

176 400 Ft

Eredeti ár:196 000 Ft Kedvezmény:-10%

Kívánt mennyiség:

196.000 Ft helyett 176.400 Ft-ért
PRK lézeres látásjavítás
a Budai Szemészeti Központ jóvoltából,

ahol nemzetközi szinten is elismert, sokéves tapasztalattal bíró orvosai várják kedves pácienseiket!

A kezelés fizethető egészségpénztári kártyával/számla terhére is

PRK lézeres látásjavítás

A PRK módszer a hagyományos, korábban úttörőnek számító egylézeres kezelési technológia, mely teljesen biztonságos.
A kezelés hosszú távú eredményei megegyeznek a lebenyes eljárások eredményeivel, a különbség a tökéletes látáshoz vezető útban van.
A PRK kezelés során a legmodernebb excimer lézerrel kezeljük a szaruhártya stromájának elülső részét, tökéletes látást biztosítva a műtét után.
A lézeres szemműtét után 2-3 napig fényérzékenység és idegentest érzés tapasztalható, ezért 1 hétig pihenést javasolunk.

A PRK lézeres szemműtéttel eldobhatja a szemüvegét!

Az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:

 • Elmúlt 18 éves
 • Dioptriája +5 és -12 között van
 • Nem változott a dioptriája 1 éve

MIÉRT VÁLASSZA A PRK lézeres látásjavítást?

 • A hagyományos kezelés: A PRK kezelést azoknak javasoljuk, akik a hagyományos kezeléseket részesítik előnyben. Akiknek nem a gyorsaság az elsődleges, hanem a kezelés eredményének évtizedes bizonyítottsága.
 • Anyagi megfontolás: Ezen felül az anyagiak is fontosak lehetnek: a PRK módszer évtizedes hagyományossága lehetővé teszi a Budai Szemészeti Központ számára, hogy kedvezőbb áron ajánlja pácienseinek.
 • Orvosi indokok:A PRK kezelést szakorvosunk abban az esetben is ajánlhatja, ha az elővizsgálat során kiderül, hogy Ön valamilyen okból nem alkalmas a lebenyes DiamondFEMTO vagy OptiLASIK kezelésre. Ilyen indok lehet, ha például túl vékony a szaruhártyája - és emiatt nem lehet lebenyt létrehozni vagy ha például sérült a szaruhártyája. Ennek oka lehet sérülés, vagy pl. rendszeres küzdősport végzése.

A KEZELÉS LEÍRÁSA 3 LÉPÉSBEN

 • Hámréteg eltávolítása  A szaruhártya legfelső hámrétegét egy speciális késsel szakorvosunk eltávolítja.
 • Lézerkezelés: A szabadon lévő stroma rétegben az excimer lézer elvégzi a szaruhártya görbületének alakítását. A kezelés ezen fázisában szabadul meg a páciens a nem kívánt dioptriától.
 • Gyógyulás - A szemre lágy kontaktlencse kerül, hogy védje a kezelés területét. A kezelés után a szaruhártya 2-3 nap alatt visszahámosodik. A kezelés során a szaruhártya idegvégződései szabaddá válnak, ez okozza a kezelés utáni kellemetlen, szúró érzést pár napig.
Önök kérdezték, gyakori kérdések a PRK kezeléssel kapcsolatban:

Mik a ma Magyarországon elérhető PRK kezelések közötti különbségek? (A Magyarországon elérhető PRK kezelések között nincs nagy különbség. Akkor mégis mi alapján válasszon?)

 • Fontos, hogy milyen lézerrel végzik el a második lépést, azaz a szaruhártya átformálását. A Budai Szemészeti Központban ezt az Allegretto Wavelight excimer lézerrel végezzük el.
 • Másik döntő szempont az orvos tapasztalata. A Budai Szemészeti Központban több ezer elvégzett kezelés bizonyítja a PRK eljárás biztonságosságát.

A PRK kezelés nem elavult formája a lézerkezeléseknek?

 • Nem. A látásban elért hosszú távú eredmények tekintetében a PRK eljárás megbízható kezelés. Az éleslátás kialakulásig vezető útban van különbség. A PRK eljárás esetén ez egy hosszabb folyamat, hiszen a szaruhártyának be kell hámosodnia, amely kellemetlen a páciens számára, de a kialakult eredményre nincs hatással.

A PRK kezelés fájdalmas?

 • A PRK lézeres látásjavítás utáni gyógyulási folyamat során érzett kellemetlenséget egyénileg mindenki másképp éli meg. Tapasztalataink szerint az enyhe diszkomfort érzéstől, a pár napos fájdalomig mozog ennek az érzékelése. A szem a PRK kezelés után érzékenyebb a fényre, könnyezhet és idegentest érzése lehet a páciensnek. Viszont mindezen kellemetlenségek eltörpülnek az 1-2 hét alatt kialakult látás élményéhez képest.

Hogyan lehet egy PRK kezelés NO-TOUCH?

 • Mi nem végzünk ilyen NO-touch kezelést az alábbiak miatt. A PRK kezelések során minden esetben el kell távolítani a szaruhártya legfelső rétegét, az un. epitheliumot vagy hámot. A hám pontos vastagsága egyénenként változó, a szaruhártya centrumában vékonyabb, a széli részein vastagabb. A klasszikus PRK műtét esetén a  tökéletesen pontosan kerül eltávolítására, és az ezt követő kezelés pontosan kivitelezhető. Az un. no touch PRK esetén a hámot is az excimer lézer távolítja el, azonban itt, mivel nem lehet pontosan megmérni az egyéni hámvastagságot, ezért a lézer vagy túl sok, vagy túl kevés szövetet távolít el. Egyik esetben a szükségesnél több szaruhartya szövet megy veszendőbe, ezáltal a szaruhartya túlságosan meggyengülhet, a másik esetben a hám nem kerül teljesen eltávolítására, emiatt az eredmény nem lesz pontos, a kezelési átmérő lecsökken, és sokkal több zavaró látási panasz keletkezik.  Ezért mi nem javasoljuk a no touch prk kezelést.

Válassza a költséghatékony, de megbízható megoldást!

!Fontos!

Az előzetes alkalmassági szemészeti vizsgálatra legkésőbb szeptember 30-ig van lehetőség, a műtéti beavatkozásra később is sor kerülhet.

Képzett szemész szakember vagy szemészorvos a fent említett teljes körű vizsgálat alapján dönti el a műtét előtt, hogy  alkalmas vagy-e a lézeres látáskorrekcióra.
!További tudnivalók!

Fizetni lehetséges:

 • Bankkártyával a helyszínen
 • Egészségpénztári kártyával/számla terhére
 • Készpénzzel

Rendelést követően kérjük,
hogy mielőbb lépj kapcsolatba partnerünkkel az időpont egyeztetések végett!

A vizsgálatra kérjük, vidd magaddal a megrendelést követően érkező, vásárlási értesítőben szereplő
'MEGRENDELŐI AZONOSÍTÓSZÁMOT'."

A Vatera.hu szabályzata szerint PONTOS CÍM és a kapcsolattartáshoz szükséges információk a megrendelés után,
24 h belül a megadott e-mail címre érkező
'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' tárgyú e-mailben lesz megtalálható!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Élettartam garancia
Elfogadott fizetési módok
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate