PRK lézeres látásjavítás a Budai Szemészeti Központ jóvoltából!

176 400 Ft

Eredeti ár:196 000 Ft Kedvezmény:-10%

Kívánt mennyiség:

 • Szolgáltató helye: Budapest (XII. kerület)

196.000 Ft helyett 176.400 Ft-ért
PRK lézeres látásjavítás
a Budai Szemészeti Központ jóvoltából,

ahol nemzetközi szinten is elismert, sokéves tapasztalattal bíró orvosai várják kedves pácienseiket!

A kezelés fizethető egészségpénztári kártyával/számla terhére is

PRK lézeres látásjavítás

A PRK módszer a hagyományos, korábban úttörőnek számító egylézeres kezelési technológia, mely teljesen biztonságos.
A kezelés hosszú távú eredményei megegyeznek a lebenyes eljárások eredményeivel, a különbség a tökéletes látáshoz vezető útban van.
A PRK kezelés során a legmodernebb excimer lézerrel kezeljük a szaruhártya stromájának elülső részét, tökéletes látást biztosítva a műtét után.
A lézeres szemműtét után 2-3 napig fényérzékenység és idegentest érzés tapasztalható, ezért 1 hétig pihenést javasolunk.

A PRK lézeres szemműtéttel eldobhatja a szemüvegét!

Az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:

 • Elmúlt 18 éves
 • Dioptriája +5 és -12 között van
 • Nem változott a dioptriája 1 éve

MIÉRT VÁLASSZA A PRK lézeres látásjavítást?

 • A hagyományos kezelés: A PRK kezelést azoknak javasoljuk, akik a hagyományos kezeléseket részesítik előnyben. Akiknek nem a gyorsaság az elsődleges, hanem a kezelés eredményének évtizedes bizonyítottsága.
 • Anyagi megfontolás: Ezen felül az anyagiak is fontosak lehetnek: a PRK módszer évtizedes hagyományossága lehetővé teszi a Budai Szemészeti Központ számára, hogy kedvezőbb áron ajánlja pácienseinek.
 • Orvosi indokok:A PRK kezelést szakorvosunk abban az esetben is ajánlhatja, ha az elővizsgálat során kiderül, hogy Ön valamilyen okból nem alkalmas a lebenyes DiamondFEMTO vagy OptiLASIK kezelésre. Ilyen indok lehet, ha például túl vékony a szaruhártyája - és emiatt nem lehet lebenyt létrehozni vagy ha például sérült a szaruhártyája. Ennek oka lehet sérülés, vagy pl. rendszeres küzdősport végzése.

A KEZELÉS LEÍRÁSA 3 LÉPÉSBEN

 • Hámréteg eltávolítása  A szaruhártya legfelső hámrétegét egy speciális késsel szakorvosunk eltávolítja.
 • Lézerkezelés: A szabadon lévő stroma rétegben az excimer lézer elvégzi a szaruhártya görbületének alakítását. A kezelés ezen fázisában szabadul meg a páciens a nem kívánt dioptriától.
 • Gyógyulás - A szemre lágy kontaktlencse kerül, hogy védje a kezelés területét. A kezelés után a szaruhártya 2-3 nap alatt visszahámosodik. A kezelés során a szaruhártya idegvégződései szabaddá válnak, ez okozza a kezelés utáni kellemetlen, szúró érzést pár napig.
Önök kérdezték, gyakori kérdések a PRK kezeléssel kapcsolatban:

Mik a ma Magyarországon elérhető PRK kezelések közötti különbségek? (A Magyarországon elérhető PRK kezelések között nincs nagy különbség. Akkor mégis mi alapján válasszon?)

 • Fontos, hogy milyen lézerrel végzik el a második lépést, azaz a szaruhártya átformálását. A Budai Szemészeti Központban ezt az Allegretto Wavelight excimer lézerrel végezzük el.
 • Másik döntő szempont az orvos tapasztalata. A Budai Szemészeti Központban több ezer elvégzett kezelés bizonyítja a PRK eljárás biztonságosságát.

A PRK kezelés nem elavult formája a lézerkezeléseknek?

 • Nem. A látásban elért hosszú távú eredmények tekintetében a PRK eljárás megbízható kezelés. Az éleslátás kialakulásig vezető útban van különbség. A PRK eljárás esetén ez egy hosszabb folyamat, hiszen a szaruhártyának be kell hámosodnia, amely kellemetlen a páciens számára, de a kialakult eredményre nincs hatással.

A PRK kezelés fájdalmas?

 • A PRK lézeres látásjavítás utáni gyógyulási folyamat során érzett kellemetlenséget egyénileg mindenki másképp éli meg. Tapasztalataink szerint az enyhe diszkomfort érzéstől, a pár napos fájdalomig mozog ennek az érzékelése. A szem a PRK kezelés után érzékenyebb a fényre, könnyezhet és idegentest érzése lehet a páciensnek. Viszont mindezen kellemetlenségek eltörpülnek az 1-2 hét alatt kialakult látás élményéhez képest.

Hogyan lehet egy PRK kezelés NO-TOUCH?

 • Mi nem végzünk ilyen NO-touch kezelést az alábbiak miatt. A PRK kezelések során minden esetben el kell távolítani a szaruhártya legfelső rétegét, az un. epitheliumot vagy hámot. A hám pontos vastagsága egyénenként változó, a szaruhártya centrumában vékonyabb, a széli részein vastagabb. A klasszikus PRK műtét esetén a  tökéletesen pontosan kerül eltávolítására, és az ezt követő kezelés pontosan kivitelezhető. Az un. no touch PRK esetén a hámot is az excimer lézer távolítja el, azonban itt, mivel nem lehet pontosan megmérni az egyéni hámvastagságot, ezért a lézer vagy túl sok, vagy túl kevés szövetet távolít el. Egyik esetben a szükségesnél több szaruhartya szövet megy veszendőbe, ezáltal a szaruhartya túlságosan meggyengülhet, a másik esetben a hám nem kerül teljesen eltávolítására, emiatt az eredmény nem lesz pontos, a kezelési átmérő lecsökken, és sokkal több zavaró látási panasz keletkezik.  Ezért mi nem javasoljuk a no touch prk kezelést.

Válassza a költséghatékony, de megbízható megoldást!

!Fontos!

Az előzetes alkalmassági szemészeti vizsgálatra legkésőbb szeptember 30-ig van lehetőség, a műtéti beavatkozásra később is sor kerülhet.

Képzett szemész szakember vagy szemészorvos a fent említett teljes körű vizsgálat alapján dönti el a műtét előtt, hogy  alkalmas vagy-e a lézeres látáskorrekcióra.
!További tudnivalók!

Fizetni lehetséges:

 • Bankkártyával a helyszínen
 • Egészségpénztári kártyával/számla terhére
 • Készpénzzel

Rendelést követően kérjük,
hogy mielőbb lépj kapcsolatba partnerünkkel az időpont egyeztetések végett!

A vizsgálatra kérjük, vidd magaddal a megrendelést követően érkező, vásárlási értesítőben szereplő
'MEGRENDELŐI AZONOSÍTÓSZÁMOT'."

A Vatera.hu szabályzata szerint PONTOS CÍM és a kapcsolattartáshoz szükséges információk a megrendelés után,
24 h belül a megadott e-mail címre érkező
'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' tárgyú e-mailben lesz megtalálható!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Élettartam garancia
Elfogadott fizetési módok
 1. Készpénz
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate