Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

Garanciális HIFU akció! Teljes arc fiatalítás plasztika nélkül!

26 990 Ft

Eredeti ár:80 000 Ft Kedvezmény:-66%

Kívánt mennyiség:

Garanciális HIFU akció! Teljes arc fiatalítás plasztika nélkül!
80.000 Ft helyett 26.990 Ft

A HIFU úttörő szerepet játszik az ultrahangos kezelések között. Ez a rendszer az egyetlen és első olyan berendezés, mely energia alapú non-invaziv és orvosi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A kezelés előtt fényképet készítünk a kezelendő területről, és amennyiben 3-4 hónappal később sincs szemmel látható eredmény, a kezelést egyszer díjmentesen megismételjük.
TELJES  ARC  fiatalítása a SZEMEK és a SZÁJ környékével területe orvosi tanúsítvánnyal rendelkező készülékkel, látványosan!
Egyetlen kezeléssel, plasztikai beavatkozás nélkül képes meggyőző eredmény elérésére
Összesen 480 sor: 6.720 pontlövéssel (!) a jelölt területeken 
A kezelt területen a lokális meghatározásnak köszönhetően a koagulációs hőmérséklet stimulálja a kollagén-termelést, mely hatására feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben. Így feszesíti, illetve, megemeli a megnyúlt és megereszkedett bőrt, kisimítja és eltünteti a ráncokat, szarkalábakat. Ezen felül beindítja az elasztin, valamint a fibroblaszt termelődését is, ami még jobban elősegíti a bőr fiatalítását.
Az arc területe magába foglalja:
Mindkét orca rész, a száj két oldala a nevető ráncok mentén, az orr tőtől az állig, szemöldök közepétől félkörívben lefelé a szem oldalán, érinti a nevetőráncokat is, a szem alá bekanyarodva a szemzugig és a homlok területe.
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), egy teljesen egyedülálló technológia, mely Ultherapy néven vált ismerté. Az eljárás megkapta, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. Amerikában a második legnépszerűbb beavatkozás a mellnagyobbítás után, 95%-os elégedettséggel. Ezáltal, hatékonysága, biztonságossága, orvosilag is igazolt.
HIFU - Magas intenzitású fókuszált ultrahang

A kozmetikában valamint az orvoslásban is már régóta alkalmazzák az ultrahangos eljárásokat.
A HIFU egy szabadalmaztatott eljárás, mely egyedülállóan képes feszesíteni és fiatalítani a bőrt.

Ez a különleges készülék, a mikro-fókuszált ultrahangot a bőr mélyebb rétegeibe juttatja, azonban nem hagy nyomot a bőrfelszínen.

Plasztikai beavatkozás nélkül képes meggyőző eredmény elérésére. A non-invaziv eljárásnak köszönhetően nincsen felépülési idő, utólagos beavatkozások és arcápolás a kezelések után.

Bőrszíntől, bőrtípustól és kórtól függetlenül a kezeléssel természetes eredményt kapunk, melynek hatása akár évekig tart.

Készülékünk orvosi tanúsítvánnyal rendelkező készülék, a tökéletes eredmény elérésének érdekében 60-70 °C hőmérsékleten és lokalizáltan a bőr több rétegét kezeli egy időben, anélkül, hogy a csonthártyát érintené.

 • Áthidaló megoldást jelent azoknak, akik még nem állnak készen egy plasztikai beavatkozás elvégzésére.
 • Fiatalító megoldás azok számára is, akik egészségügyi problémáik miatt nem feküdhetnek műtőasztalra.
 • Fiataloknak, megelőző és kiegészítő kezelésként is alkalmazható a bőr megereszkedése ellen.
Működési elv

Kényelmes, a páciensek egyedi igényeihez alakítható eljárás. Ez a szabadalmaztatott képalkotó technológiának is köszönhető, mellyel pontosan meghatározható a bőr azon rétege ahová az energia kerül. Egyértelmű képet nyújt a csonthártya közelségéről, melynek segítségével valós időben pontosan meghatározza a behatolás mértékét.

A lokális meghatározásnak köszönhetően a koagulációs hőmérséklet stimulálja a kollagén-termelést, mely hatására feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben. Így feszesíti, illetve megemeli a megnyúlt és megereszkedett bőrt, kisimítja és eltünteti a ráncokat, szarkalábakat.

A tartós és hosszú távú eredmény érdekében, három, különböző méretű és mélységekben ható jelátalakító fejjel rendelkezik a készülék. Ennek segítségével maximálisan kielégíthetőek az egyedi igények.

Egyedül álló módon szállítja a fókuszált ultrahang energiát, a bőr mély rétegeibe, az erősen fókuszált ultrahang nyaláb energiája eléri a SMAS réteget. SMAS (Superficialis musculo-aponeuroticus systema), a bőr alatt húzódó mélyebb kötőszövetes réteg.
Az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken a kollagén és elasztin termelő fibroblast sejtek aktivitása.

A HIFU technológiát alkalmazó készülék, a fókuszált ultrahang energia alkalmazásával beindítja a test természetes védelemét, melynek hatására a fibroblaszt és elasztin termelődése beindul, mely látványosan emeli, feszesíti a bőrt.

A kezelés időtartama: kb 1 óra.

Komoly program, ennek megfelelő az eredménye is. Az esetek 90%-ában egyetlen egy kezelés elég a megfelelő eredményhez.

Az azonnali - kezelés után látható eredmények - főként az SMAS réteg thermokoagulációjának, valamint, a szövetek hő hatására történő összeugrásának, megrövidülésének köszönhetőek.

A hosszú távú hatás kb. 2-3 hónap alatt alakul ki. A retikuláris dermisben a fibroblast sejtek aktivitása a stimuláció hatására megnő, több kollagént termelnek, ami átlagosan 1 éves időtartamra biztosítja a rugalmasabb, fiatalosabb arcbőrt.
Szemkörnyék kezelés menete:

Előzetes konzultációra kerül sor, ahol számítógépen részletesen elmagyarázza a képzett szakember a kezelés menetét, így a páciens is tisztában lesz vele mi fog történni a kezelés során.
 • A kezelés előtt az arcot letisztítjuk, majd a kezelendő területet bejelöljük, és ultrahang gélt viszünk fel.

A bőrt a szakmai protokollnak megfelelően, több mélységben kezeljük:
 • Az arc és a száj környékét 3 rétegben: először 4,5 mm mélyen, amely a legmélyebbre ható stimuláció, másodszor 3 mm, végül 1,5 mm mélységben a felületi, finom ráncok eltüntetésére.

 • a szemkörnyéket azonban csak a 1,5 mm mélyre ható kezelőfejjel lehet kezelni, mert itt nagyon vékony a bőr.
A különböző mélységekhez különböző kezelőfejet használunk.
A fókuszált energia tűhegynyi pontossággal irányítottan jut a bőr alá, ahol apró hegek képződnek, amely kollagén képződést indít be.
A mikro-fókuszált ultrahang az optimális 67 °C-ra melegíti fel a mélyen fekvő szöveteket. Ettől a hőhatástól a bőr összehúzódik és a 60-90 napos regenerációs időszak alatt megemelkedik, létrejön a lifting-hatás.

KEZELÉS ELŐTT ÉS UTÁN
A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, ami általában 1 órán belül elmúlik. Ezt követően a kollagén újraépülés miatt pár napig enyhe érzékenység, húzódás tapasztalható.A kezelés második alkalmát felhasználhatja a vendég is, legalább 3-4 hónap eltelte után, de akár arra is lehetősége lenne, hogy egy barátnővel vagy rokonával jöjjenek el a kezelésre.

A kezelés nyáron is elvégezhető, azonban az első 2 hétben nem szabad erős napsugárzásnak kitenni a kezelt bőrfelületet.

Az eljárás megkapta, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. Hatékonysága, biztonságossága, orvosilag is igazolt.

Kedvezmény felhasználható: 2018. július 31-ig

Telefonos időpont egyeztetés szükséges
Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 08:00 - 20:00 óráig

Akciós megrendelést erről az oldaláról fogadunk el, időpontfoglalás a megrendelői azonosítószámmal lehetséges!

Fizetni lehetőségek:
  • ELŐRE  UTALÁSSAL 
  • személyesen KÉSZPÉNZZEL

A Lealkudtuk.hu szabályzata szerint a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információk a megrendelés után 24 h belül az e-mail címre kapott 'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' című e-mailben lesz megtalálható!

A beváltáskor kérjük hozd magaddal (jegyezd fel) a megrendelés után e-mailben kapott MEGRENDELŐI AZONOSÍTÓSZÁMOT (termék kódot).
Csak erre, és a megrendeléskor megadott név bemondására lesz szükséged az érvényesítéshez!

Kezelések várható időtartama:
 • Szemkörnyék: kb 20 -30 perc
 • Szarkaláb: kb 15 perc
 • Toka: kb 45 perc
 • Teljes arc: kb 1 - 1,5 óra
 • Teljes arc + toka: kb 1 - 1,5 óra
 • Teljes arc + toka + nyak: kb 1,5 - 2 óra
 • Teljes arc + nyak + dekoltázs: kb 2 - 3 óra

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate