5+1 alkalom teljes intim SHR szőrtelenítés most ajándék tanga-vonallal

20 990 Ft

Eredeti ár:50 000 Ft Kedvezmény:-58%

Kívánt mennyiség:

  • Szolgáltató helye: Budapest (V. kerület)
5+1 alkalom teljes intim SHR szőrtelenítés most ajándék tanga-vonallal
50.000 Ft helyett 20.990 FtA testünket borító szőrzet, eredetileg védekezési mechanizmust lát el, azonban a mai modern világban, a divatnak és a kialakult elvárásoknak köszönhetően már mindenáron szabadulni kívánunk ezektől. Számos szőrtelenítő módszer közül választhatunk, mindegyiknek megvan az előnye, hátránya. Az egyik legkényelmesebb és leggyorsabb eljárás a borotválás, azonban ez ideig óráig segít eltüntetni a szőrszálakat, hiszen nagyon gyorsan visszanőnek. A gyanta és az epilátor nem válik be mindenkinek, hiszen csak a magas fájdalomtűrő képességgel rendelkezők preferálják.

Itt az ideje, hogy bemutassuk, az új SHR - IPL szőrtelenítő eljárást, mellyel minden eddigi ,módszernél könnyebben, és véglegesen szabadulhatsz meg a makacs, és erős szőrszálaktól.

A szőrtelenítést 'intim' területen csak Hölgyeknél végezzük el!Mit kell tudnod erről a hatékony műtét nélküli módszerről?

Az SHR a 'Super Hair Removal' kifejezés rövidítése. A fejlesztők azért adták neki ezt a nevet, mert ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálaktól.

 Az SHR az IPL és a lézer fény előnyeit egyesíti, ami azt jelenti, hogy lényegesen kevesebb kellemetlenséggel jár, ugyanakkor a sötétebb bőr, világosabb szőrszín esetén is képes kiiktatni a növekedési szakaszban lévő szőrtüszőt. Ráadásul a tartós szőrtelenítésnek az új, forradalmi módja szinte fájdalommentes.

Az SHR szőrtelenítő eljárás ötvözi a lézer, és az IPL (villanőfény) előnyeit. A kezeléshez a szőrszálaknak aktív növekedési fázisban kell lenniük, így amennyiben valaki rászánja magát, hogy elkezd egy ilyen kezelést, annak mindenképpen az első alkalmat megelőző másfél hónapban már nem szabad epilátorral vagy gyantával eltávolítani a szőrszálakat, csak is borotválni, azaz vágni szabad ezeket. Amikor a kezelésre érkezel, 2-3 mm-es szúrós borosta mérettel érkezz, ez a legideálisabb hosszúság, hogy a lézernek egyenes útja legyen a szőrtüszőig.

Maga a kis apró szőrszálak fogják ezt levezetni, azonban fájdalom nélkül. Esetlegesen apró tűszúrásokat, csipkelődő és meleg érzetet lehet érezni, de a gép beállításait úgy alakítjuk, hogy számodra a legkevesebb kellemetlenséggel járjanak. A kezelés legfőbb előnyei, hogy gyors, fájdalommentes, egyszerű és hatékony megoldást nyújt. Az SHR technológiát, ellentétben a diódalézerrel, azok is igénybe vehetik, akiknek világosak a szőrszálai, valamint barnább bőrrel rendelkeznek.

Az új technika előnyei:

  • Lebarnult bőrön, így akár nyáron is alkalmazható.
  • A lézerrel és az IPL-lel szemben akár szőke szőrszálakon is alkalmazható.
  • A korábbi csípő és kellemetlen érzés helyett maximum némi melegséget lehet érezni.
  • Gyorsabb, hatékonyabb kezelés, így a bőr sokkal védettebb.
  • Kisebb, teljesen minimális fájdalom érzet, kevesebb kellemetlenség.

Az 5+1 alkalmas kezeléssorozat a legtöbb esetben elegendő is a tökéletes eredményért, és mivel a kezelések között 6-8 hét szünetet kell tartani, nem árt már most gondolni a nyárra.

Ajánlatunk most ráadásul nem csak az intim területeket érinti, de hat alkalommal a köldökcsík vonalát is szőrtelenítjük, + ajándékba a tanga-vonalra is simaságot kapsz.Az ajánlat felhasználható: 2018. július 31-ig

Telefonos időpont egyeztetés szükséges

LEMONDÁST a megbeszélt időpont előtt LEGKÉSŐBB 24 órával jelezni szükséges e-mailban, vagy telefonon SMS-ben, írásban! Amennyiben nem jelez, az alkalmat sajnos elveszíti. Kérjük, erre legyen figyelemmel - saját érdekében is - mert ha nem jön időben, akkor az a munkafolyamatból kiesést jelent, amit más vendég örömmel igénybe venne. 5 percen túli késés esetén, a késés időtartamát levonjuk a kezelési időből

A VATERA SZABÁLYZATA SZERINT a PONTOS CÍM és a KAPCSOLATTARTÁSHOZ szükséges információk a megrendelés meneténél megadott e-mail fiókjába 24 h belül kapott 'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' című értesítőben lesz elérhető!

A beváltáskor kérjük, hozza magával (jegyezze fel) a megrendelés után kapott megrendelői azonosítószámot (vagy kinyomtatott másolatát) Csak erre lesz szükség az érvényesítéshez!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Készpénz
  2. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate